Η Premier League τιμώρησε πριν μήνες την Έβερτον με αφαίρεση 10 βαθμών λόγω οικονομικών παραβιάσεων και οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος είναι σίγουρες ότι το ίδιο θα συμβεί τώρα και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό κομμάτι η Daily Mail.

Η Φόρεστ διώκεται από την Premier League για παραβιάσεις του Profit and Sustainability Rules (PSR), το οποίο αφορά το μέγιστο περιθώριο οικονομικώ απωλειών για κάθε κλαμπ σε βάθος τριετίες. Η ομάδα του Νότιγχαμ έχει κάνει 43 μεταγραφές από το καλοκαίρι του 2022, όταν και επέστρεψε στην Premier League, κι έπειτα, έχοντας υπερβεί το όριο απωλειών που ήταν στα 61 εκατ. λίρες.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει η Daily Mail, στις τάξεις των άλλων ομάδων της Premier League υπάρχει σιγουριά για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, γεγονός που θα αλλάξει και τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ημερομηνία που θα εκδικαστεί η υπόθεση θα γίνει γνωστή στις αρχές Μαρτίου, με το κλαμπ να έχει το δικαίωμα έφεσης, η οποία θα εκδικαστεί πριν τη λήξη της σεζόν αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τις ομάδες που υποβιβάζονται.