Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin ρίχνονται στη μάχη του Final 8 του Κυπέλλου (18:00, COSMOTE SPORT) στον τρίτο προημιτελικό της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο κλειστό «Δύο Αοράκια», ψάχνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας-Πανιώνιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μιλουτίνοφ, όπως επίσης και τους ΜακΚίσικ, Σίκμα, τους οποίους επέλεξε να αφήσει εκτός λίστας.

«Είναι μια πρόκληση για εμάς, όπως κάθε διοργάνωση που συμμετέχει ο Ολυμπιακός πρέπει να πηγαίνει μέχρι τέλους και να κερδίσει, αν είναι δυνατόν. Το Περιστέρι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό έχει αποδειχθεί από τις συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις. Είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά, έχει αρχές στο παιχνίδι της. Αν δεν κάνω λάθος είναι 3ο στην βαθμολογία. Οπότε με βάσει αυτό είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με βάση αυτό δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά από αυτό το ματς», δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού.