Ήταν Μάρτιος του 2023 όταν ο Κώστας Καραπαπάς είχε πετάξει μια φούστα προς τον Τάκη Μπαλτάκο μετά το τέλος σύσκεψης που είχε γίνει για τη διαιτησία και τώρα κλήθηκε να απολογηθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, δηλώνοντας μετανιωμένος για την κίνησή του.

Στις 27 Μαρτίου 2023, για την ακρίβεια, είχε γίνει σύσκεψη για τη διαιτησία και με το τέλος της ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πετάξει μια φούστα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Από τότε πέρασαν πολλοί μήνες αλλά το σκηνικό δεν ξεχάστηκε και σήμερα Πέμπτη (8/2) ο Καραπαπάς παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να απολογηθεί.

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, η πράξη αυτή όμως ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν», είπε αρχικά ο Καραπαπάς και συνέχισε.

«Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».

Όσο για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.