Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε εκφράσει την επιθυμία της να αγοράσει το Παρκ Ντε Πρενς από τον δήμο και είχε απειλήσει με αποχώρηση αν αυτό δεν συμβεί, με τις απειλές να πρέπει να γίνουν πράξη πλέον αφού η δήμαρχος Αν Ινταλγκό επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του γηπέδου.

Η Παρί χρησιμοποιεί το Παρκ Ντε Πρενς από το 1970 και όλες αυτές τις δεκαετίες το νοίκιαζε και το νοικιάζει από τον δήμο, με τον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαϊφί να βάζει, εδώ και λίγα χρόνια, ως στόχο την αγορά του από τον δήμο.

Ο Άραβας επέμεινε όλο αυτό το διάστημα, όπως επέμενε όμως και η δήμαρχος ότι το γήπεδο δεν είναι προς πώληση και τελικά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία, με το τέλος των συζητήσεων να είναι οριστικό πλέον.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από όσα είπε την Πέμπτη (8/2) ο Αλ Κελαϊφί όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Το θέμα τελείωσε. Μπορούμε να πούμε, πλέον, πως το στάδιο δεν είναι προς πώληση. Ξέραμε τι θέλαμε αλλά σπαταλήσαμε πολλά χρόνια προσπαθώντας να το αγοράσουμε. Τώρα τελείωσε, θέλουμε να φύγουμε», ήταν η απάντησή του.