Με αυτογκόλ του Γκάτι στο 37΄ η Ίντερ νίκησε τη Γιουβέντους με 1-0 για την 23η αγωνιστική της Serie A στο derby d’Italia που ήταν και ντέρμπι κορυφής και πήγε στο +4 έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, με αποτέλεσμα να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο στο κατάμεστο Μεάτσα δεν ήταν καλό, με τους Μιλανέζους να έχουν κατοχή μπάλας, τους Μπιανκονέρι να αμύνονται σωστά και τα λεπτά να περνάνε χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση. Στο 37′, όμως, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους έστω με αυτογκόλ…

Στη σέντρα του Μπαρέλα ο Γκάτι προσπάθησε να προλάβει τον Τουράμ και τελικά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αν και στο β’ μέρος υπήρχαν ευκαιρίες. Όπως, για παράδειγμα, το σουτ του Τσαλχάνογλου στο δοκάρι στο 57′, το άστοχο ψαλίδι του Βλάχοβιτς για τη Γιούβε στο 63′ και η μεγάλη φάση με τον Αρναούτοβιτς στο 87′, το κοντινό πλασέ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σέζνι.

Όπως και να έχει, η Ίντερ είναι πλέον στο +4 και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο (με αντίπαλο την 4η Αταλάντα), επιβεβαιώνοντας όσους τη θεωρούσαν από την αρχή της σεζόν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.