Το μέτρημα πάει να χαθεί. Μοναχά μέσα σε ένα τριήμερο έχουν καταγραφεί δύο περιστατικά στα «πράσινα» αποδυτήρια που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως παρά τα θετικά αποτελέσματα οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ψυχροπολεμικές.

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Νταμιάν Πλεσί την… έπεσε στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για μια σέντρα και σαν να μην έφτανε αυτό του έστησε και «καρτέρι» στα αποδυτήρια για να τον χτυπήσει.

«Πυροσβέστης» ο Κάρα
Σε μία άσκηση με σέντρες και «τελειώματα» ο Λάζαρος έφτιαχνε και ο Πλεσί έπρεπε να τελειώσει την φάση. Ο Έλληνας άσος σε μία από τις προσπάθειες του δεν βρήκε στόχο, με τον Γάλλο μέσο να αντιδρά με χειρονομίες.

Ο «Χριστοδουλό» απάντησε με κάποια «γαλλικά» και τότε ο Πλεσί έφυγε με σπριντ προς το μέρος του, τον έπιασε από τον γιάκα και ετοιμαζόταν να τον χτυπήσει. Ο Καραγκούνης σε εκείνο το σημείο παρενέβη και τον τράβηξε μακριά την ώρα που ο Λάζαρος δεν απάντησε στο… ντου που δέχθηκε.

Τρελάθηκε ο Πλεσί!
Η προπόνηση τελείωσε, ο Λάζαρος έκατσε λίγο παραπάνω για έξτρα πρόγραμμα με τον εκ των βοηθών του Ζεσουάλδο, Ζοσέ Γκόμες. Στα αποδυτήρια, όμως, τον περίμενε ο Πλεσί και για δεύτερη φορά του την έπεσε, φωνάζοντας «θα σε γαμ…» στα αγγλικά.

Μάλιστα, τον κόλλησε με δύναμη στις ντουλάπες και κάπου εκεί του έριξε και μια σκαριά! Ξανά οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ο Πλεσί έριξε και μια δεύτερη κλωτσιά, με τον Λάζαρο να του ρίχνει μια… ξώφαλτση μπουνιά! Κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε και ενώ η Παιανία θύμιζε… εμπόλεμη ζώνη.

Ο Γκόμες στον Φρέιτας
Από κει και πέρα, αξίζει να τονίσουμε το πως αποφασίστηκε ο Πλεσί να προπονείται μόνος του, καθώς θεωρήθηκε(δικαίως) ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο σκηνικό. Ο βοηθός του Ζεσουάλδο ήταν μπροστά στην όλη ιστορία και αμέσως ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος ζήτησε την έγγραφη απολογία και των δύο, αποφασίζοντας μαζί με τον Φερέιρα να βάλουν σε… καραντίνα τον Πλεσί που ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής χθες στην Παιανία.

πηγή: gazzetta