Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 91ο λεπτό η Ίντερ νίκησε με 1-0 τη Νάπολι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας που έγινε στη Σαουδική Αραβία και κατέκτησε το τρόπαιο για 8η φορά στην ιστορία της, παίρνοντας ώθηση και για τη συνέχεια της Serie A όπου βρίσκεται στο -1 από τη Γιουβέντους αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι Μιλανέζοι ήταν το φαβορί αφού είναι εμφανώς καλύτεροι φέτος από τους Ναπολιτάνους που έχουν διάφορα προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, σε αυτή την αναμέτρησή τους υπήρχε ισορροπία, η οποία όμως χάθηκε όταν ο Σιμεόνε είδε τη 2η κίτρινη κάρτα στο 60′ και αποβλήθηκε.

Η Νάπολι είχε μείνει, πλέον, με 10 παίκτες και η Ίντερ άρχισε να πιέζει όλο και περισσότερο με στόχο το γκολ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να το πετύχει. Ένα γκολ που ήρθε τελικά στο 91′, όταν ο Παβάρ κινήθηκε από δεξιά και έκανε το γύρισμα για τον Λαουτάρο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Με το 1-0, επομένως, οι Νερατζούρι κατέκτησαν για 8η φορά στην ιστορία τους το Σούπερ Καπ Ιταλίας και συνεχίζουν με στόχο την κατάκτηση και του πρωταθλήματος καθώς και την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Champions League.