Την οργή του Κώστα Καραπαπά έφερε η πρόταση της ΕΠΟ για την πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ ως υπεύθυνου VAR στη χώρα μας.

Την έντονη ενόχληση των μελών της επιτροπής της επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά και των υπολοίπων που συμμετείχαν στην σημερινή τηλεδιάσκεψη προκάλεσε η απροειδοποίητη απουσία του αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Μάλιστα, επειδή ακριβώς δεν είχε προβεί σε καμία ειδοποίηση γι’ αυτήν, οι υπόλοιποι τον περίμεναν πάνω από μία ώρα μέχρι να αποδεχτούν πως δεν προκείται να εμφανιστεί.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κώστας Καραπαπάς, συγκεκριμένα ανέφερε:

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα, για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δει κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός απο τη Σουηδία, που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πώς γίνεται, αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ, πώς γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί;

Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλλει και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία απο μέρους σας».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μπαλτάκος, έθεσε θέμα πρόσληψης Λίντμπεργκ σε ψηφοφορία. Για την πρόσληψη ψήφισαν υπέρ: η ΕΠΟ, η Super League 2 και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Λευκό ψήφισε ο εκπρόσωπος της Super League και κατά της πρόσληψης τέθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.