Με δύο γκολ του Βλάχοβιτς και ένα του Μπρέμερ η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 εκτός έδρας τη Λέτσε για την 21η αγωνιστική της Serie A και είναι στο +1 από την Ίντερ που είναι στη Σαουδική Αραβία λόγω Σούπερ Καπ και με την οποία θα κοντραριστεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Μεάτσα.

Οι Μπιανκονέρι άρχισαν τη φετινή σεζόν με στόχο την έξοδο στο Champions League αλλά τελικά δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν τον τίτλο. Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η Ίντερ δεν αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα στο πρωτάθλημα επειδή είναι στη Σαουδική Αραβία για τον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Νάπολι, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε το τρίποντο επί της Λέτσε και προσπέρασε στη βαθμολογία δύο αγωνιστικές πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Πρωταγωνιστής για τη Γιούβε ήταν για ακόμη μία φορά ο φορμαρισμένος Βλάχοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 59′ με σκαστό σουτ εντός περιοχής μετά τη σέντρα του Καμπιάζο και έκανε και το 0-2 στο 68′ σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά την κεφαλιά του ΜακΚένι.

Το τελικό 0-3 για τη Γιουβέντους έγινε στο 85′ με την κεφαλιά του Μπρέμερ μετά την εκτέλεση φάουλ του Ίλινγκ-Τζούνιορ, με τη συνέχεια της Serie A να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.