Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ της Premier League με ανάρτησή του διέψευσε πως εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν.

Ο 23χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός ένιωσε την ανάγκη να προχωρήσει στη συγκεκριμένη δημοσίευση μιας και παρόλο που έχει δημοσιοποιηθεί η λίστα με τα περισσότερα από 150 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση Επστάιν – ο οποίος ήταν στη φυλακή κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, αλλά αυτοκτόνησε το 2019 στη φυλακή πριν δικαστεί – στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές fake λίστες με ονόματα διάσημων προσώπων και σε πολλές από αυτές εμφανιζόταν και το όνομά του.

Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στα δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα εμφανίζονται τα ονόματα των πρώην προέδρων των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ που έπαιξε προηγουμένως στις Τσέλσι και Λεβερκούζεν, τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε ποτέ σχέση με το θέμα. Ο Οντόι θέλησε να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες, ζητώντας να μην αναφερθεί ποτέ ξανά το όνομα του, καθώς τόνισε ότι ο ίδιος ήταν ακόμα παιδί όταν ο Τζέφρι Επστάιν δρούσε.