Από επτά παίκτες αποτελείται η λίστα των μεταγραφικών στόχων που παρέδωσε ο Φατίχ Τερίμ στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτει τουρκικό μέσο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καινούριος προπονητής των «πρασίνων» θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και να αυξήσει το «βάθος» του.

Συγκεκριμένα, η Yeni Safak υποστηρίζει πως ο Τερίμ έχει «στόχους» για όλες τις γραμμές και θεωρεί πως αυτοί οι παίκτες θα δώσουν το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Μπακασέτας και οι άλλοι

Στην κορυφή της λίστας του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με την Τράμπζονσπορ, έχει αρνηθεί προτάσεις για την επέκτασή του κι έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα το επιθυμεί προκειμένου να ενταχθεί σε αυτή σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας

Επόμενος είναι ο 24χρονος Πορτογάλος χαφ της Μπεσίκας, Ζέντσον Φερνάντες. Βέβαια, με «χρηματιστηριακή» αξία 17 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο ως το 2027 είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά το ρεπορτάζ του τουρκικού ΜΜΕ αναφέρει πως ο Τερίμ εκτιμά πως ο Φερνάντες δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα του και ίσως ψάξει να φύγει.

Στη συνέχεια εμφανίζεται το όνομα του 30χρονου Γάλλου σέντερ μπακ Κριστοφέρ Ζιλιάν που αγωνίζεται στη Μονπελιέ και είναι μια πιο εφικτή επιλογή. Επίσης για την άμυνα, έχει στο «στόχαστρο» τον 26χρονο Ισπανό αριστερό μπακ της Γαλατασαράι, Ανχελίνιο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Για τα «φτερά» της επίθεσης φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Ολίμπιου Μόρουτσαν της Ανκαραγκιουτσού με τον οποίο συνεργάστηκε στη Γαλατασαράι. Ο 24χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο ως το 2026.

Τέλος, οι δύο τελευταίοι παίκτες που βρίσκονται στην λίστα του Τερίμ, σύμφωνα με τη Yeni Safak, είναι ο κεντρικός αμυντικός Τσαγλάρ Σογιουντζού της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο «πολυθεσίτης» χαφ Φερνάντο Ρέζες της Σεβίλλης. Ο πρώτος πήγε ως ελεύθερος στους «ροχιμπλάνκος» από την Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Σιμεόνε. Με το EURO 2024 να πλησιάζει θέλει να πάει στην Εθνική Τουρκίας με αγώνες στα πόδια του και ίσως να είναι εφικτό το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Όσο για τον Φερνάντο, στα 36 του έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Τερίμ.