Η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στη θέση του προπονητή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αλλάξει εντελώς το μεταγραφικό σχεδιασμό που είχε γίνει για το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» που έχει ανοίξει από την αλλαγή του έτους.

Πλέον, σε καθημερινή βάση τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των «πρασίνων» από τη γειτονική χώρα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο Μαρκάο και πολλοί ακόμη. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα είναι αυτό του Ολίμπιου Μορουτσάν, διεθνούς Ρουμάνου εξτρέμ της Ανκαραγκιουτσού, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Φατίχ Τερίμ στη Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα, η τουρκική αθλητική εφημερίδα Fanatik σημειώνει πως το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μορουτσάν και είναι διατεθειμένο να κάνει και πρόταση για να τον προσθέσει στο δυναμικό του.

Σημειώνεται, δε, πως ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έπαιξε υπό τον Τερίμ στη Γαλατασαράι για ενάμιση χρόνο. Το καλοκαίρι του 2021 έπειτα από εισήγησή του ο τουρκικός σύλλογος έκανε δικό του τον Μορουτσάν για 4,1 εκατομμύρια ευρώ από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο, ο 24χρονος αγωνίστηκε 23 παιχνίδι βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές και δίνοντας τέσσερις ασίστ. Ο Μορουτσάν, όμως, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην «τσιμ μπομ» και έπειτα δόθηκε δανεικός στην ιταλική Πίζα προτού τελικά πωληθεί στην Ανκαραγκιουτσού για τρία εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη σεζόν έχει γράψει 16 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Άγκυρας λήγει το καλοκαίρι του 2026 και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.