Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως απέστειλε επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονομόυ και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους διαιτητές της Stoiximan Super League.

Η συνάντηση μεταξύ των Ελλήνων ρέφερι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ή στελεχών της κυβέρνησής του προκειμένου να τους εκφράσουν τις ανησυχίες τους και τα παράπονά τους, ήταν μια από τις βασικές απαιτήσεις τους για να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους. Να υπενθυμίσουμε, πως η προηγούμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League αναβλήθηκε μετά την αποχή των διαιτητών, ενώ δήλωσαν εκ νέου κώλυμα γι’ αυτό το σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα και αυτή η αγωνιστική να βρίσκεται στον «αέρα».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

Η ΚΕΔ ενημέρωσε τους διαιτητές ότι θα διαγραφούν