Η κυβέρνηση μπορεί να έβαλε «λουκέτο» στις εξέδρες των γηπέδων της Stoiximan Super League, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην διεξαχθούν ούτως ή άλλως ματς, μιας και οι διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος δήλωσαν εκ νέου κώλυμα και επιμένουν στην αποχή τους.

Οι ρέφερι βλέπουν πως δεν ικανοποιούνται τα αιτήματά τους, παρόλο που η ΕΠΟ μοίρασε υποσχέσεις και ως εκ τούτου και η επόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League βρίσκεται στον «αέρα».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαιτητές και οι βοηθοί έχουν λάβει μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές και ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, τα οποία κυρίως έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια, ώστε να σταματήσουν την αποχή και να μπορέσει να διεξαχθεί η αγωνιστική.

Όπως πριν από κάθε αγωνιστική, στις αρχές της εβδομάδας οι διαιτητές πρέπει να ενημερώνουν την ΚΕΔ, αν είναι διαθέσιμοι να σφυρίξουν ή να δηλώνουν κώλυμα. Έτσι, επέλεξαν μέσω της συντονιστικής επιτροπής τους να δηλώσουν κώλυμα εκ νέου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.

Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες.

Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00.

Με εκτίμηση

Οι διεθνείς διαιτητές».