Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρονται στην ΑΕΚ και τη συνδέουν με τον Πασκουάλε Ματσόκι της Σαλερνιτάνα, για τον οποίο παράλληλα φέρεται να ενδιαφέρεται και η Νάπολι προκειμένου να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 28χρονος Ιταλός δεξιός μπακ είναι από τους καλύτερους, από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχωρίζει παρά το γεγονός ότι η πορεία της Σαλερνιτάνα δεν είναι καλή.

Ο Ματσόκι είχε παρουσιαστεί την περσινή σεζόν σαν στόχος της Ίντερ αλλά το θέμα δεν προχώρησε και τώρα τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και για επαφές του Παναγιώτη Κονέ με τον αθλητικό διευθυντή της Σαλερνιτάνα, Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι αν η Ένωση προσφέρει ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ τότε μπορεί να υπάρξει συμφωνία, την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νάπολι και αν ισχύει αυτό τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει ποια ομάδα θα είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Όπως και να έχει, έχει τη σημασία του το γεγονός ότι στην Ιταλία επιμένουν να συνδέουν την ΑΕΚ με τον Ματσόκι, με τα σχετικά δημοσιεύματα να τονίζουν ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον Ματίας Αλμέιδα και ότι αν οι Κιτρινόμαυροι παραμείνουν στην Ευρώπη, αν δηλαδή συνεχίσουν στο Europa Conference League, θα είναι πολύ πιθανό να κάνουν επίσημη πρόταση.