Η 13η αγωνιστική της Serie A είχε το derby d’Italia που ήταν και ντέρμπι κορυφής παράλληλα, με τη Γιουβέντους να προηγείται με τον Βλάχοβιτς, την Ίντερ να ισοφαρίζει με τον Λαουτάρο και το 1-1 να μένει ως το τέλος, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μιλανέζοι παραμένουν στην 1η θέση με 32 βαθμούς και οι Τορινέζοι είναι στη 2η με 30.

Στο κατάμεστο Allianz Stadium ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά για το γκολ, το οποίο πέτυχαν πρώτοι οι Μπιανκονέρι. Στο 27′ ο Βλάχοβιτς έδωσε στον Κιέζα που έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Σέρβο που πλάσαρε στην κίνηση για το 1-0.

Σκορ που δεν έμεινε για πολύ όμως, αφού στο 33′ ήταν η σειρά των Νερατζούρι να βγουν μπροστά από δεξιά και ο Τουράμ έκανε το γύρισμα στον Λαουτάρο που εκτέλεσε -κι αυτός- πάνω στην κίνηση γράφοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός και οι δύο ομάδες, από ένα σημείο κι έπειτα, έδειχναν να ενδιαφέρονται περισσότερο για να μην πάθουν τη ζημιά, να μη δεχθούν δεύτερο γκολ δηλαδή, οπότε η ισοπαλία μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.