Ο Αλβανός πυγμάχος Ερμάλ Χαντριμπεάι κατέκτησε τον τίτλο WBC International στην κατηγορία super lightweight πρόσφατα. Σ’ ένα συναρπαστικό ματς, ο μποξέρ νίκησε τον αντίπαλό του Κάρλος Μολίνας με νοκ άουτ στον 9ο γύρο. Ωστόσο, από τον αγώνα αυτό που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες είναι η αντίδραση του θρυλικού Μάικ Τάισον, ο οποίος τον συνεχάρη κάνοντας με τα χέρια του τον αετό, που ευρέως θεωρείται το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ο αγώνας διεξήχθη στο Ουζμπεκιστάν και ο Μάικ Τάισον ήταν καλεσμένος από τους διοργανωτές και σε κάποιο σημείο κατέθεσε την άποψή του μιλώντας για την αναμέτρηση και στο φινάλε αυτής όταν ο Χαντριμπεάι επικράτησε δεν έκρυψε την χαρά του και μάλιστα το πανηγύρισε στέλνοντας μήνυμα στον πυγμάχο με καταγωγή από την Αλβανία.

Η επιτυχία του Αμερικανοαλβανού πυγμάχου που αποκαλούν «Αλβανό ελεύθερο σκοπευτή» ενθουσίασε τον Τάισον, ο οποίος έδειξε το σύμβολο του αετού, το οποίο στο παρελθόν είχε προκαλέσει πολλές διαμάχες. Κάποιοι το βλέπουν ως σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας», ενώ από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που επισημαίνουν ότι είναι σύμβολο του αλβανικού λαού.