Ο δήμαρχος Λειψών, των νησιών του νοτιοανατολικού Αιγαίου, Φώτης Μάγγος, ανέλαβε δράση και σήκωσε το σημαιάκι του οφσάιντ καθώς χρειάστηκε να… ντυθεί βοηθός διαιτητής σε αγώνα για τοπικό πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη (23/11), λοιπόν, η ΑΟ Λειψών φιλοξένησ τον Νικαγόρα από την Κω σε ματς για τη δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Το ματς, όμως, απειλούνταν με αναβολή μιας και ο πρώτος βοηθός διαιτητής δεν μπορούσε να βρεθεί στο γήπεδο και είχε δηλώσει πως δεν είναι διαθέσιμος από την προηγούμενη ημέρα.

Αναζητώντας λύση την τελευταία στιγμή, ο… κλήρος έπεσε στο δήμαρχο των Λειψών, Φώτη Μάγγο. Άλλωστε, διαθέτει χρόνια εμπειρίας μιας και στο παρελθόν ήταν ποδοσφαιριστής, ενώ για κάποιο διάστημα υπήρξε και διαιτητής. Οπότε του ζητήθηκε να φορέσει εκείνος την στολή του διαιτητή, να πάρει και το σημαιάκι και να τρέξει στην πλάγια γραμμή για να γίνει το ματς και να μην αναβληθεί και δημιουργηθεί χάος στο πρόγραμμα.

«Είπαμε… τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε… Σήμερα θυμηθήκαμε λίγο απ’ τα παλιά ωραία χρόνια της διαιτησίας με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΟ Λειψών και του Νικαγόρα Κω ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1). Επειδή δεν παρουσιάστηκε ο ένας απ’ τους δύο ορισμένους βοηθούς κλήθηκα να τον αντικαταστήσω και… μάλλον έφερα γούρι στην ομάδα των Λειψών καθώς πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα», έγραψε μετά το τέλος του αγώνα ο Φώτης Μάγγος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Είπαμε….τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε…Σήμερα θυμηθήκαμε λίγο απ' τα παλιά ωραία χρόνια της διαιτησίας με αφορμή τον…

Posted by Fotis Maggos on Thursday, November 23, 2023

Ο Φώτης Μάγγος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλέχθηκε για τρίτη συνεχόμενη θητεία στο δήμο των Λειψών, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.