Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ επιμένει στην απόκτηση του Ζοάο Νέβες για ν’ αλλάξει την εικόνα της ομάδας του στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κασεμίρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να πάρει τον 19χρονο Πορτογάλο στη θέση του.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, όταν μεταγράφηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Κασεμίρο, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη ο Κασεμίρο έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Χιλάλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, ενώ η Μάντσεστερ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ζοάο Νέβες για να πάρει τον Ιανουάριο τη θέση του. Ο 19χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του στα 110 εκατ. ευρώ και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει τα χρήματα για να πάρει το νέο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Τελικές επαφές για το δανεισμό του Σάντσο στη Γιουβέντους

Στο μεταξύ, ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, μετά την κόντρα του με τον τεν Χαχ, δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Ο 23χρονος Αγγλος άσος σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει αποφασίσει να φύγει τον Ιανουάριο από το «Ολντ Τράφορντ» και θέλει να φορέσει τα χρώματα της Γιουβέντους.

Ο Σάντσο είναι σε «καραντίνα» στην ομάδα, καθώς όχι μόνο δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας. Απέρριψε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, καθώς και την προσέγγιση της Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» η Γιουβέντους επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την κόντρα και είναι στις τελικές επαφές με τη Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τη μορφή του δανεισμού, βάζοντας ρήτρα εξαγοράς για το καλοκαίρι στα 60 εκατ. ευρώ. Ο Σάντσο έχει παίξει σε 58 αγώνες πρωταθλήματος από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ το 2021 από τη Ντόρτμουντ.