Το Περιστέρι νίκησε εκτός έδρας τη Φάλκο Σομπατέλι για το Basketball Champions League σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Βασίλης Σπανούλης αποβλήθηκε με δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές, εξηγώντας στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, τι έγινε ακριβώς, αδυνατώντας να κρύψει τον έντονο εκνευρισμό του.

Ο Σπανούλης ήταν έξαλλος την ώρα που χρεώθηκε με τις δύο τεχνικές ποινές και έξαλλος ήταν και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι κάποιο από τα μέλη της γραμματείας τον έβρισε.

«Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ. Δεν έχω δει έναν άνθρωπο από τη γραμματεία που είναι μέρος στον αγώνα να μου απευθύνεται και να μου λέει «άντε γ…». Δεν το έχω ξαναδεί. Είναι ντροπή! Πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο, μετά για το μπάσκετ και μετά για τον οργανισμό της Φάλκο που είναι ένας οργανισμός με καλούς ανθρώπους και έναν καλό προπονητή που τον ξέρω προσωπικά. Είναι ντροπή!», είπε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου και συνέχισε.

«Του ζήτησα τάιμ άουτ αν δεχόμασταν καλάθι. Έδωσε τάιμ άουτ χωρίς η Φάλκο να σκοράρει γιατί κάναμε φάουλ. Τον ρώτησα γιατί έδωσε τάιμ άουτ και μου απάντησε «άντε γ…». Είναι ντροπή για το μπάσκετ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι ντροπή, άνθρωπος της γραμματείας να μου λέει «άντε γ…». Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου».