Η Εμπολι σόκαρε το «Ντιέγκο Μαραντόνα», καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έριξε το καναβάτσο τη Νάπολι, επικρατώντας με 1-0 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A την Κυριακή (12/11). Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν και πάλι μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα και ο Ρούντι Γκαρσία μόνο ασφαλής δεν πρέπει να αισθάνεται στον πάγκο των «παρτενοπέι».

Σήμερα (13/11) θα υπάρξει συνάντηση του Γάλλου προπονητή με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για να λυθεί η συνεργασία τους. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ φαβορί για αντικαταστάτης του Γκαρσία ο Ιγκορ Τούντορ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, φαντάζει ως το φαβορί για να διαδεχθεί τον Γάλλο προπονητή. Ο Κροάτης προπονητής παραμένει άνεργος μετά την λύση της συνεργασίας του με τη Μαρσέιγ.

Ουσιαστικά τον έδιωξε στο ημίχρονο

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica», ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, κατέβηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και κατσάδιασε τον Γκαρσία για την εικόνα της ομάδας και την αδυναμία της να προηγηθεί στο σκορ. Σημειώνεται, δε, πως ο Γκαρσία αντέδρασε και τότε όλοι όσοι ήταν παρόντες κατάλαβαν πως ο Γάλλος τεχνικός είχε… τελειώσει από τον πάγκο της Νάπολι, στον οποίο έκατσε μόλις το περασμένο καλοκαίρι διαδεχόμενος τον Λουτσιάνο Σπαλέτι που οδήγησε τους «παρτενοπέι» στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά εδώ και τρεις δεκαετίες.

Επιπλέον, σημειώνεται πως υπήρχαν αμφιβολίες για το αν ο Γκαρσία θα έβγαινε από τα αποδυτήρια για να κάτσει στον πάγκο ή αν θα έφευγε από το γήπεδο εκείνη την στιγμή.