Στην 1η θέση της Serie A και στο +1 από την Ίντερ, η οποία την Κυριακή (12/11) θα υποδεχθεί τη Φροζινόνε, ανέβηκε η Γιουβέντους, η οποία υποδέχθηκε την Κάλιαρι για τη 12η αγωνιστική και πήρε το 5ο συνεχόμενο τρίποντο επικρατώντας με 2-1 χάρη σε γκολ των αμυντικών Μπρέμερ και Ρουγκάνι.

Το πρώτο ημίχρονο στο Allianz Stadium είχε καλό ρυθμό αλλά όχι και καλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν στο γκολ στο 43′ με τον ΜακΚένι αλλά το τελείωμά του εντός περιοχής δεν ήταν εύστοχο. Στην επανάληψη, όμως, ήρθαν και τα γκολ και ήταν από στημένες φάσεις.

Στο 60′ ο Κόστιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Μπρέμερ με κεφαλιά έκανε το 1-0, για να ακολουθήσει το 2-0 στο 70: Κόρνερ του Κόστιτς, οριζόντιο δοκάρι από τον Ρουγκάνι και τελικά γκολ από τον ίδιο παίκτη στην επαναφορά. Πέντε λεπτά μετά, όμως, η Κάλιαρι αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Ντοσέντα μετά το κόρνερ του Γιάνκτο.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, ο Ντοσένα, άγγιξε και το 2-2 στο 83′ με νέα κεφαλιά αλλά ο Σέζνι βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα για να τη στείλει στο δοκάρι, με τη Γιουβέντους να παίρνει τη νίκη και να ανεβαίνει, με παιχνίδι περισσότερο, στην 1η θέση.