Για ακόμη μία χρονιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει πρόβλημα με κάποια ομάδα που αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και αυτή τη φορά είναι ο Μαγνησιακός, ο οποίος αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από εδώ και πέρα οι αντίπαλοί του θα παίρνουν τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά.

Η θεσσαλική ομάδα είναι σε τόσο δύσκολη κατάσταση ώστε να μην έχει κατέβει στα δύο τελευταία παιχνίδια της και το ίδιο θα συνέβαινε και με αυτό κόντρα στη Θύελλα Κατσικά. Έτσι, από τη στιγμή που ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δεν θα εμφανιζόταν ήρθε η ώρα της αποβολής.

Η ΕΠΟ δεν όρισε καν τον κυριακάτικο (12/11) αγώνα και το μόνο που απομένει πλέον, για τυπικούς λόγους, είναι η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής για αποβολή του Μαγνησιακού, τα εναπομείναντα παιχνίδια του οποίου θα κρίνονται στα χαρτιά με 3-0 υπέρ του εκάστοτε αντιπάλου.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είναι η πρώτη που αποβάλλεται από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν κι άλλες στη συνέχεια αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα σε πολλούς συλλόγους.