Ένας μήνας απέμεινε για τη μεγάλη «μάχη» μέσα στο ρινγκ ανάμεσα στην μποξέρ Ebanie Bridges και την αντίπαλό της Avril Mathie, καθώς η 37χρονη πυγμάχος από την Αυστραλία θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στην κατηγορία IBF bantamweight (σ.σ. πετεινού).

Οι δύο μαχήτριες θα μπουν στο ρινγκ στις 9 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο «Chase Center» του Σαν Φρανσίσκο για να δουν ποια είναι καλύτερη, με την Αυστραλία να βρίσκεται ήδη στο… πόδι αφού αμφότερες κατάγονται από τη χώρα.

Η Bridges, γνωστή και ως Blonde Bomber, συνήθως προσφέρει μοναδικά σόου πριν από τους αγώνες της όταν οι πυγμάχοι καλούνται να ζυγιστούν κάνοντας «καυτές» εμφανίσεις με σέξι εσώρουχα. Άλλωστε, έχει τεράστια επιτυχία και στην πλατφόρμα Onlyfans, όπου μέσω του λογαριασμού της προσφέρει περιεχόμενο για ενηλίκους.

Κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο της το 2022 νικώντας της Μαρία Σεσίλια Ρομάν κι έκτοτε τον έχει υπερασπιτεί μία φορά απέναντι στην Σάνον Μάθιους. Τώρα, είναι έτοιμη να κρατήσει το στέμμα της και πάλι σ’ έναν αγώνα που ίδια αποκάλεσε ως «battle of the boobs» και για να το αναφέρουμε πιο… κομψά «η μάχη του στήθους».

Αυτό γιατί η Avril Mathie είναι μοντέλο και η ίδια και εκτός από το ρινγκ ανταγωνίζονται και στο Onlyfans. «Δεν βλέπω την ώρα να σου σπάσω τα μούτρα», είπε η Bridges προτού την… αποθεώσει για το μέγεθος του στήθους της. «Έχει πολύ καλό στήθος κι εκείνη, αλλά το δικό μου είναι καλύτερο. Είμαι ήδη νικήτρια», πρόσθεσε.