Το δεύτερο μέρος της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League άρχισε με τη διεξαγωγή δύο αγώνων, με τη Σοσιεδάδ να καθαρίζει εύκολα με 3-1 την απογοητευτική Μπενφίκα και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρόκριση στους «16», την ίδια ώρα που η Νάπολι έμενε στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου που μετρούσε 12 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα στην Ισπανία έγιναν σοβαρά επεισόδια, τα οποία είχαν ως συνέπεια επτά οπαδοί των Πορτογάλων να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Μετά την έναρξη, το… ξύλο, αν μας επιτρέπεται η φράση, συνεχίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τη Σοσιεδάδ να κυριαρχεί σε απόλυτο βαθμό και να είναι μπροστά με 3-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε γκολ των Μερίνο (6′), Ογιαρθάμπαλ (11′) και Μπαρενετσέα (21′). Τα πάντα, επομένως, είχαν κριθεί από νωρίς, με τη Μπενφίκα, η οποία είναι η ουραγός του ομίλου της, να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής στο 49′ με τον Ράφα Σίλβα.

Γκέλα για τη Νάπολι

Στην Ιταλία, την ίδια ώρα, η Νάπολι υποδέχθηκε την Ουνιόν Βερολίνου που μετρούσε 12 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι, επομένως, ήταν το μεγάλο φαβορί και από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ στο 39′ με τον Πολιτάνο, έστω με σύμμαχο την τύχη, όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν και τη νίκη. Στο 52′, όμως, η Ουνιόν ισοφάρισε με τον Φοφανά στην αντεπίθεση και το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τους Ναπολιτάνους πάντως να παραμένουν φαβορί για την πρόκριση μέσω της 2ης θέσης, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.