Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοζάνη για το πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά το αγωνιστικό κομμάτι είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή αφού στην προθέρμανση της ομάδας ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Νάσης, κατέρρευσε έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Απέμεναν 20 λεπτά για την έναρξη του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έκαναν ζέσταμα, όταν ξαφνικά οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας πάγωσαν. Ο λόγος ήταν η κατάρρευση του προπονητή τερματοφυλάκων, με αποτέλεσμα όλοι να τρέξουν αμέσως πάνω του κάνοντάς του μαλάξεις.

Στο γήπεδο ευτυχώς υπήρχε και απινιδωτής και χρησιμοποιήθηκε πριν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο τοπικό νοσοκομείο και ενώ είχε τις αισθήσεις του. Έπειτα από όλα αυτά, αποφασίστηκε ο αγώνας να αρχίσει τελικά στις 16:00 και όχι στις 15:00 όπως ήταν προγραμματισμένο, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να περιμένουν νέα από το νοσοκομείο με την ευχή να είναι ευχάριστα.

ΣΟΚ και πάλι στο ΔΑΚ Κοζάνης, αφού πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ έχει πάθει ανακοπή, με τους γιατρούς να κάνουν κάρπα…Θα μεταφερθεί εσπευσμένο νοσοκομείο

Posted by top-sport.gr on Sunday, November 5, 2023