Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ σε έναν αγώνα φίλων, όπως τόνισε η γαλλική ομάδα με ανάρτησή της στα social media, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και οι οπαδοί των δύο ομάδων κατευθύνονται προς το Βελοντρόμ με κοινή πορεία μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Από την ημέρα της κλήρωσης οι φίλοι των δύο ομάδων ήξεραν ότι θα είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια. Δύο ματς στα οποία δεν θα υπάρχει κλίμα μίσους αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο χαλαρά. Ήξεραν ότι το αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά» θα ίσχυε και η απόδειξη είναι το κλίμα που επικρατεί στη Μασσαλία.

Το βράδυ της Τετάρτης (25/10) οι οπαδοί των Μαρσέιγ και ΑΕΚ, με τους Έλληνες να είναι 4.000, έστησαν το δικό τους πάρτι στους δρόμους της πόλης και αυτό είναι το κλίμα και ανήμερα του παιχνιδιού. Το δείχνει, άλλωστε, η κοινή πορεία των φίλων της Ένωσης και των Μασσαλών προς το Βελοντρόμ με καπνογόνα και συνθήματα.

«ΑΕΚ Μαρσέιγ, οέο ΑΕΚ Μαρσέιγ», είναι το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί των δύο ομάδων και η συνέχεια πλέον θα δοθεί στις εξέδρες του γηπέδου.

Posted by ΟRIGINAL 21 – 1982- (official page) on Thursday, October 26, 2023