Μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το σκορ στο 1-1 το βράδυ της Κυριακής (22/10) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, αναφέροντας τα όσα είπε στους υπεύθυνους των δύο ομάδων ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα.

«Ο διαιτητής ενημέρωσε και τις δύο ομάδες ότι αυτό που θα γράψει στο φύλλο αγώνα είναι ότι μετά το περιστατικό αυτό ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς το δικό του σφύριγμα. Δύο ώρες μετά είπε στον διαιτητή ότι εμείς δεν είπαμε να μην παίξουμε, ενώ είχαν παραγγείλει πίτσες μιάμιση ώρα πριν», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όπως τα είπε ο πρόεδρος, δεν θα πάει πουθενά αυτό και έχουμε μπροστά μας πέντε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είναι ντροπή αυτό για όλο το ποδόσφαιρο».

«To λόγο έχουν τα δικαστήρια»

Έπειτα σημείωσε: «Σας καλώ να δείτε που είναι ο ποδοσφαιριστής, θα κυκλοφορήσουν όλα βίντεο και φωτογραφίες, που είναι άλλοι ποδοσφαιριστές και που πέφτουν οι κροτίδες. Εσείς ξέρετε τι γίνεται στα γήπεδα. Πριν από λίγο καιρό σε ένα παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια ήταν ο Μπρινιόλι που είχε δεχτεί κροτίδα και δεν έφυγαν να πάνε στα αποδυτήρια. Από εδώ και πέρα το λόγο έχουν τα δικαστήρια».

«Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί σήμερα ήταν ένα Καραϊσκάκη από τα παλιά, ζωντανό και όλοι είδατε έκαναν υπομονή, δεν υπήρξε το παραμικρό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να του ζητήσουμε συγγνώμη που δεν τελείωσε το παιχνίδι

Αυτά τα πράγματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πουθενά αλλού. Για να καταλάβετε έχουμε διακοπή ενός ντέρμπι χωρίς να υπάρχει προφανής τραυματισμός, χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός τραυματισμός. Από κάπου να προκύπτει. Φανταστείτε τι θα γίνει στα επόμενα ντέρμπι», πρόσθεσε.