Η διοίκηση της Ρόμα, έδωσε στην δημοσιότητα δελτίο Τύπου, προκειμένου να υπερασπισθεί τους παίκτες της ομάδας, Νίκολα Ζαλέφσκι και Στεφάν Ελ Σααράουϊ, οι οποίοι φέρονται εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που συγκλονίζει την γειτονική Ιταλία και αφορά σε στοιχηματισμό από ποδοσφαιριστές.

«Σε σχέση με τις αδιακρισία που μεταδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υποτιθέμενη ανάμειξη ορισμένων από τους παίκτες μας στην υπόθεση αθλητικών στοιχημάτων, η Ρόμα παρέχει την πλήρη υποστήριξή της στους Νίκολα Ζαλέφσκι και Στέφαν Ελ Σααράουϊ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Ρόμα, οι δύο ποδοσφαιριστές «είναι θύματα επίμονων φημών που έχουν άδικα αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη τους. Ο σύλλογος έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Νίκολα και τον Στέφαν όταν ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ιταλική Δικαιοσύνη ερευνά μυστικές πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων και αποκάλυψε ότι διάσημοι παίκτες είχαν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους.

Στην συνέχεια, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κίνησε διαδικασίες εναντίον του μέσου της Γιουβέντους, Νικολό Φατζιόλι και του μέσου της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι.

Ακολούθως, τιμώρησε με επτάμηνο αποκλεισμό τον Φατζιόλι και συνεχίζει τις έρευνές για την υπόθεση Τονάλι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε στοιχηματίσει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ιδιαίτερα σε αυτούς της Μίλαν, της οποίας την φανέλα φορούσε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.