Βασανιστικό θάνατο βρήκε η 46χρονη τρανς από την Κούβα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Ο θάνατός της είναι αποτέλεσμα αιμορραγικού σοκ ενώ το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και μοιραία χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι.

Δύο ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε στο λαιμό, ενώ ήταν χτυπημένη στην πλάτη, ενδεχομένως και μαστιγωμένη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρώτη Εικόνα» του ΣΚΑΪ. Τα χτυπήματα μοιάζουν με χαρακιές, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Το σενάριο της πάλης μοιάζει πολύ πιθανό, καθώς το σπίτι ήταν αναστατωμένο και υπήρχαν σημάδια που έδειχναν έρευνα, ενώ οι Αρχές ερευνούν τις ακριβώς έχει συμβεί.

Όλος ο χώρος του διαμερίσματος ήταν γεμάτος αίματα και ο θάνατος της 46χρονης, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν μαρτυρικός.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται:

  • είτε υπήρξε απόπειρα ληστείας ή ληστεία εκτελεσμένη, εκείνη το αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε
  • Είτε είναι έγκλημα πάθους γι’ αυτό και εξετάζεται ο στενός κύκλος των ανθρώπων που έμπαιναν στο σπίτι της 46χρονης Κουβανής.

Σημειώνεται πως συγκέντρωση και πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποίησαν χθες σωματεία και σύλλογοι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς καλλιτέχνιδος στην περιοχή, που εντοπίστηκε τη Δευτέρα νεκρή σε λίμνη αίματος.