Τον δράστη της άγριας δολοφονίας του 46χρονου διεμφυλικού από την Κούβα, που βρέθηκε νεκρός στο ισόγεια διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα, αλλά στη ΓΑΔΑ εκτιμούν ότι η συνδυαστική έρευνα θα οδηγήσει στον δράστη. Το γεγονός ότι το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα δείχνει ότι μπορεί να πρόκειται για έγκλημα εκδίκησης ή να έχει ρατσιστικά υπόβαθρο, ενώ η εικόνα έρευνας στο σπίτι περιπλέκεται τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, η άγρια δολοφονία του 46χρονου διεμφυλικού από την Κούβα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, όπου ζητά να βρεθεί άμεσα ο δράστης.

Το άτομο, γνωστό με το προσωνύμιο «Ιζαμπέλα» είχε έρθει στη χώρα μας πριν από περίπου 4 χρόνια πιστεύοντας ότι θα ξεφύγει από την οικονομική ανέχεια. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί νεκρό, μέσα σε λίμνη αίματος, από τη σπιτονοικοκυρά του που το αναζητούσε για να εισπράξει το ενοίκιο και μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα με το δεύτερο κλειδί που διατηρούσε.