Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε μία 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη από τον 50χρονο πρώην σύζυγο της. Το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2015, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες φαίνεται να ζούσε ξανά κάτω από την ίδια στέγη, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η 49χρονη μητέρα έξι παιδιών (τα τέσσερα από τον γάμο της με τον 50χρονο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας που τον συνέλαβαν, ενώ φέρεται να υποστήριξε προανακριτικά ότι οι λόγοι για την ενέδρα με το καυστικό υγρό ήταν οικονομικοί.

Πιο συγκεκριμένα φέρεται να είπε: «Είχε κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Χρωστούσε παντού. Ζήταγε συνέχεια λεφτά από εμένα. Θόλωσα και το έκανα, αλλά έχω μετανιώσει». Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σύλληψη του έγινε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου πήγε για να επισκεφτεί την πρώην σύζυγο του μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που… της έκανε ο ίδιος.

Το θύμα της επίθεσης φέρεται να έχει πει στις Αρχές ότι ο πρώην σύζυγος της δεν κατέβαλε την προβλεπόμενη διατροφή για τα παιδιά τους, ενώ χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Ακουαφόρτε το χημικό υγρό που χρησιμοποίησε ο δράστης

Αναφορικά με το καυστικό υγρό προέκυψε ότι είναι ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), το οποίο ο 50χρονος προμηθεύτηκε από σούπερ μάρκετ της περιοχής. Η 49χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Καλαμάτας, διατρέχοντας κίνδυνο για το δεξί της μάτι και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή θεώρησαν ύποπτο τον 50χρονο, αν και η 49χρονη δεν μπόρεσε την ώρα της επίθεσης να δει το πρόσωπο του δράστη καθώς φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα. Ωστόσο, η περιγραφή του σωματότυπου και οι διαφορές που είχαν «έδειξαν» καθαρά προς την πλευρά του