Με το θέμα της γιάφκας της Νέας Σμύρνης, ξεκίνησε από χτες μια σειρά συλλήψεων (7 στην Αθήνα) και πολλών προσαγωγών ενώ παράλληλα μαθαίνουμε για νέα διαμερίσματα-γιάφκες (σε Πειραιά και Αγρίνιο).

Σύμφωνα με το αστυνομικό blogspot «Crimesonair» βλέπουμε και φωτογραφίες από τη γιάφκα του Αγρινίου.
Στο Αγρίνιο στην διασταύρωση των οδών Πραίδου και Δασκαλοπούλου σε πολυκατοικία σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω μπλογκ, ύστερα από έφοδο της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη σε υπό κατάληψη χώρο στην περιοχή Σαράντα Εκκλησίες μετά από το συμβάν που έγινε το πρωί στο νοσοκομείο του ΑΧΕΠΑ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, γκλόπ, ασύρματοι της αστυνομίας, εκκενωτής ρεύματος και αντισφιξιογόνες μάσκες και έχουν γίνει τουλάχιστον 10 προσαγωγές. Ο χώρος που ερευνήθηκε δεν επίκειται στις διατάξεις περί πανεπιστημιακού ασύλου.

Όσο για τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα πάντα με το crimesonair, ο ακριβής αριθμός των όπλων από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας είναι: 3 υποπολυβόλα εκ των οποίων τα 2 SCORPION 7 εννιάρια πιστόλια (τύπου CLOCK, CZ, BAIKAL) έναν σιγαστήρα , γεμιστήρες, εκατοντάδες φυσίγγια, 4 χειροβομβίδες, 50 κιλά ANFO, 200 GR TNT και 3 Καλάσνικοφ.