Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό ατόμων που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 9 συλλήψεις.

Οι έλεγχοι από στελέχη των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών είναι συνεχείς και εντατικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά 9 άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αστυνομικός σκύλος ξετρύπωσε ναρκωτικά σε σπίτι 30χρονου

Το απόγευμα της Τρίτης (1/3) στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ICE συνέλαβαν έναν 30χρονο Έλληνα καθώς μετά από έρευνα στην οικία του αλλά και σε κοινόχρηστη αποθήκη της οικοδομής που διέμενε, την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 13,2 γραμμαρίων, μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 33,1 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

Οι στο σύνολο εννέα συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.