Με τις πρώτες καταθέσεις στα γραφεία της Ασφάλειας Πάτρας ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι η προσπάθεια των αστυνομικών αρχών να διαλευκάνουν το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την καταστροφική έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην μπυραρία «ΒΒ King» στα Ψηλαλώνια.

Η έρευνα της αστυνομίας επεκτείνεται σε όλες τις κατευθύνσεις, ενώ πληροφορίες από το TheBest.gr, αναφέρουν ότι στις πρώτες καταθέσεις δεν φαίνεται να γίνεται κάποια αναφορά για πρόσωπα τα οποία να εκβίαζαν ή να ήθελαν να παρέχουν προστασία.

Πληροφορίες θέλουν επίσης να χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη και πυροκροτητής. Κατά το παρελθόν ανάλογα ευρήματα -που αφορούν στη σύνθεση του μηχανισμού και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν- είχαν βρεθεί σε δυο περιπτώσεις σε εκρήξεις που είχαν γίνει σε σπίτια της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:25 τα ξημερώματα. Εκείνη την ώρα το κατάστημα ήταν κλειστό και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο προέκυψαν μεγάλες ζημιές στο κατάστημα και σύμφωνα με την αστυνομία προκλήθηκαν φθορές και σε παρακείμενα κτίρια.