«Ήταν ο μόνος τρόπος να γλιτώσω» λέει η γυναίκα που πήδηξε από το παράθυρο σπιτιού στην Πάτρα για να γλιτώσει από τα χέρια του συντρόφου της.

«Κοιμόμουν, ήρθε και με ξύπνησε στις 3 τη νύχτα. Άρχισε να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα, επειδή πέταγε έπιπλα και με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα και το άλλο παράθυρο. Ήταν από κάτω μια κοπελίτσα και με βοήθησε» είπε η 47χρονη γυναίκα, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο δικηγόρος του 42χρονου κατηγορούμενου επιμένει από την πλευρά του πως ο πελάτης του είναι το θύμα της υπόθεσης, ότι η 47χρονη τον χτύπησε και πώς η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η γυναίκα.

Ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων, αφού η εκδίκαση της υπόθεσής του πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας.

Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο, όμως δήλωνε ότι δεν θέλει να καταθέσει και αφήνει τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. Το Δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τις 18 Απριλίου.