Κάθε μέρα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με πιο πρόσφατα δημοσιοποιημένο αυτό στην Πάτρα, όπου το θύμα πήδηξε από το μπαλκόνι, για να γλιτώσει από τα χέρια του συντρόφου της.

Ο Γιάγκος Ραυτοπουλος, γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 και μισή τα ξημερώματα, όταν η γειτονιά ξύπνησε από έναν καυγά, με βρισιές και θορύβους, που ήταν κλιμακούμενος και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ήμουν σε ετοιμότητα να επέμβω, αν χρειαζόταν, όπως και μια γειτόνισσα, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία. Κι ενώ βρισκόμασταν σε ετοιμότητα, είδαμε να πέφτει κάτι από το μπαλκόνι, το οποίο ήταν η τσάντα της κοπέλας και ακολούθησε μια δεύτερη πτώση, που με τεράστια έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι ήταν η ίδια η κοπέλα, που πήδηξε για να ξεφύγει».

Έπειτα ο ίδιος εξήγησε την εμπλοκή του στο περιστατικό: «Μετά από αυτό, η γειτόνισσα ανέλαβε να βοηθήσει την κοπέλα να φύγει κι εγώ ανέλαβα να αποτρέψω τον άντρα να την κυνηγήσει», κατέληξε.