Σοκάρει καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για μια 9χρονη, την οποία ο πατέρας της έπαιρνε μαζί του, όταν πήγαινε για ερωτικό μασάζ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος μαζί με την ανήλικη κόρη του κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024 επισκέφθηκε πολλές φορές χώρους παροχής υπηρεσιών ερωτικού μασάζ μαζί της, ενώ συνέδεσε και το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο με το κινητό της ανήλικης, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στο κινητό της -και κατά συνέπεια να της είναι ορατά- βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου!

Κατά τη διάρκεια ερευνών σε οικίες του 54χρονου στη Θεσσαλονίκη και την Ημαθία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 54χρονου για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρησης ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από οικείο πρόσωπο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.