Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Λέων και τον Γιώργο Καλλιακμάνη με αφορμή την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της και ό,τι είχε προηγηθεί στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα και είπε πως «είμαι ο άνθρωπος που έχει δεχτεί τα περισσότερα πυρά από ιατροδικαστές από συγκεκριμένο συνήγορο. Όλα οργανωμένα».

Εκείνη τη στιγμή, τον διέκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και ανέφερε ότι «πάντως ο Λέων εκ του ασφαλούς πήγε. Πήγε με την κοινή γνώμη».

Τότε, ξέσπασε μια έντονη αντιπαράθεση, με τον κ.Λέων να τονίζει πως ο συνομιλητής του πρέπει «να είναι πολύ προσεκτικός όταν μιλάει για επιστήμη» και τον δεύτερο να απαντάει ότι «είδα επιστήμονες. Από πού πήραν τα στοιχεία;».

«Έχω δεχτεί ύβρεις και απειλές, χωρίς να έχω συμμετάσχει σε αυτή την υπόθεση, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασα μια επιστημονική άποψη. Εσείς δεν ξέρετε και κάνετε τον πανελίστα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Λέων.

«Κάνατε νεκροψία-νεκροτομή; Τότε, αν είναι να σας πάρω τηλέφωνο, να μου βγάλετε πραγματογνωμοσύνη», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για να πάρει την απάντηση «δεν το κάνετε μέχρι τώρα κ.Καλλιακμάνη; Θέλετε να λέμε άλλα εκτός από τις κάμερες και άλλα όταν είμαστε στον αέρα; Εγώ θεατρίνος και πανελίστας δεν θα γίνω».

«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Καλλιακμάνης και τελικά η ένταση υποχώρησε.