Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η 25χρονη η οποία φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση του κυκλώματος που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Τέσσερις συγκατηγορούμενοι της, ωστόσο, μετά τις εξήγησεις που έδωσαν στη δικαιοσύνη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ελευθερος αφέθηκε και ο φίλος της 25χρονης με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα βαρύτατα αδικήματα που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους

Η 25χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις επιμένοντας πως διατηρούσε μόνο φιλικές σχέσεις με κάποια από τα ανήλικα κορίτσια.

Ο 55χρονος κατηγορούμενος που ασχολείτο με την τέχνη του τατουάζ και είναι κατηγορούμενος και στην άλλη υπόθεση με εκμετάλευση ανηλίκων, φέρεται να αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδονται αν και παραδέχθηκε σεξουαλικές επαφές με κάποιες κοπέλες, για τις οποίες δεν γνώριζε, όπως είπε, τις ηλικίες τους. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στην απολογία του ότι τα κορίτσια του ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά με αντάλλαγμα να τους κάνει τατουάζ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 6.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα.

Απολογούμενοι ο ταξιτζής και ο φίλος της 25χρονης οι οποίοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήταν εκείνοι που μετέφεραν τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Την ίδια στάση, λένε οι πληροφορίες, κράτησε και ο 36χρονος κατηγορούμενος στον οποίο επίσης αποδίδεται το αδίκημα της εμπορίας ανηλίκων. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

Αρνήθηκε την κατηγορία ότι προωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία που της αποδίδεται και η 20χρονη κατηγορούμενη η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.