Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που αποκαλύφθηκε και η αδερφή μιας κοπέλας, μίλησε για τις σχέσεις που είχε η δεύτερη με τη «Μαρία», που φέρεται να ήταν αρχηγός.

Η γυναίκα μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως «η αδελφή μου έχει φιλικές σχέσεις με τη “Μαρία”, η οποία έχει βάλει την αδελφή μου στο παρελθόν να κλέψει ρούχα και καλλυντικά».

«Επίσης, την έχει πάει σε ένα άτομο με το όνομα “Αλέκος” στην πλατεία Βάθη ο οποίος από όσο γνωρίζω πληρώνει κορίτσια για να τα βλέπει γυμνά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από μηνύματα που βρήκα της αδελφής μου προς μια φίλη της “Φωτεινή” που αναφέρονταν στο γεγονός», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η «Λορέλα», η «Μαρία» και οι κοινοί σύνδεσμοι

Χθες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια τα δύο τελευταία άτομα που συνελήφθησαν για ανάμειξη στο κύκλωμα μαστροπείας. Ανάμεσά τους και ένας tattoo artist. Ο 55χρονος που κατηγορείται και για το κύκλωμα της «Λορέλας» τον περασμένο Ιανουάριο, από το 2021 είχε κάνει τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού με ανήλικα κορίτσια. Αντί χρήματων, τα πλήρωνε με τατουάζ.

Ο 55χρονος, μαζί με μία 26χρονη, φέρονται να είχαν εμπλοκή και με τα δύο κυκλώματα, αυτό της «Λορέλας» και εκείνο της «Μαρίας», με τις Αρχές να εξετάζουν εάν αυτά λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία.