Την καταδίκη του Ηλία Μίχου, κεντρικού προσώπου στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, για τέσσερα από τα συνολικά επτά αδικήματα, τα οποία αντιμετωπίζει εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σε μια διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που τού το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για οπλοκατοχή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Ηλίας Μίχος

Αυτή την ώρα, ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του για τους άλλους 25 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.