Την υπόθεση του Κολωνού που είχε σοκάρει το πανελλήνιο με θύμα μία 12χρονη θυμίζει η φρίκη που ζούσε επί τρία χρόνια μία 15χρονη πλέον κοπέλα στην Κρήτη. Το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται δώδεκα άτομα που οι ηλικίες τους είναι από 17 έως 38 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Από τα δώδεκα αυτά άτομα, αρκετοί είναι ημεδαποί και άλλοι αλλοδαποί.

Ιδιαίτερο στοιχείο για την υπόθεση, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (6/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, είναι ότι προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο πατέρας της ανήλικης και εξετάζεται από τις Αρχές το σενάριο της αυτοχειρίας.

Τι συνέβη στον πατέρα της ανήλικης και πώς η υπόθεση οδηγήθηκε στις Αρχές

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έγινε μία ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και πράγματι ταυτοποιήθηκε ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εξωθούνταν στην πορνεία έναντι αμοιβής. Η ίδια έχει αναγνωρίσει 12 άτομα, τα οποία θα κληθούν από την ανακρίτρια για να δώσουν εξηγήσεις.

Ήδη, ένας 38χρονος έχει πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.