«Μαμά ό,τι άκουσες αυτό είναι» είπε η 14χρονη που στα 12 της βιάστηκε επανειλημμένα από 12 άνδρες στο Ρέθυμνο.

«“Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 «Δεν υπήρξε ποτέ πληρωμή» λέει ένας από τους εμπλεκόμενους

Επί έξι μήνες οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση, κάτω από άκρα μυστικότητα. Από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή συνολικά 12 ατόμων.

Ένας 19χρονος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση, ισχυρίζεται ότι έβγαιναν για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω» είπε στο Star.

Θρίλερ με τον θάνατο του πατέρα της 14χρονης

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του ο πατέρας της ανήλικης, κι εξετάζεται από τις Αρχές το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς είχε ανοιχτή φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή «Live News», ο πατέρας της ανήλικης είχε αφήσει σημείωμα αλλά δεν έχει γίνει γνωστό τι έγραφε και αν σχετίζονται με τον βιασμό του παιδιού του καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε κι ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα.