Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 35χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Ο νεαρός κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος και φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον πατέρα του, αλλά φοβήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει στο πλευρό του τα μέλη της οικογένειάς του, απολογούμενος φέρεται να επανέλαβε τους αρχικούς του ισχυρισμούς, κάνοντας λόγο για ένα σκηνικό ακραίας κακοποίησης από τον πατέρα.

Το μοιραίο βράδυ, σύμφωνα με τον 35χρονο, ο πατέρας του ήταν μεθυσμένος, τον χτύπησε και εκείνος αντέδρασε, καθώς φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητα της μητέρας του.

«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα τον φοβόμασταν» φέρεται να είπε προανακριτικά ο κατηγορούμενος, συμπληρώνοντας «Όσο μεγάλωνα συνέχιζα να τον φοβάμαι και περισσότερο μην χτυπήσει την μητέρα μου, και προσπαθούσα να αμύνομαι και στις βρισιές του και στις προσπάθειες να μας χτυπάει. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».