Δηλώσεις έκανε η γιαγιά από την Αχαΐα για την κόρη της που έχασε δύο μωρά σε διάστημα ενός χρόνου, τονίζοντας ότι πλέον δεν είναι σίγουρη αν το παιδί της έχει πειράξει ή όχι τα εγγόνια της.

«Έχω κλειδωθεί αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι μου. Έχω ζήσει πολλά αυτές τις ημέρες. Χθες ήταν ακόμη πιο δύσκολο και ακόμα άκρη δεν μπορώ να βγάλω», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μιλώντας στην εκπομπή Live News πρόσθεσε πως «με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών. Πού ξέρω αν δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;».

Ακόμη, σημείωσε ότι «για εμένα μπορεί να υπάρχουν παραλήψεις. Δεν γίνεται 1,5 μήνα, μέσα στο νοσοκομείο να μην βρίσκουν τι έχει, ούτε να το βάζουν εντατική όπως το είχαν στο Καραμανδάνειο εδώ στην Πάτρα, ούτε να υπάρχει τόση σοβαρότητα της κατάστασης ότι πάει δηλαδή, ότι περιμένουμε να πεθάνει και τελικά το παιδί να καταλήγει».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 23χρονη μητέρα φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να έχει φύγει από την εποχή που ήταν ανήλικη.