Ξέσπασε σε νέες δηλώσεις που έκανε η μητέρα των δύο νεκρών μωρών στην Αχαΐα, αναφέροντας ότι ο κόσμος δεν σέβεται το πένθος της, αντιθέτως την κατηγορούν και την λένε υποτιμητικά Ρ«ούλα Πισπιρίγκου».

«Τώρα βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Με λένε “Πισπιρίγκου”, παντού. Ούτε σεβάστηκε κανείς κάτι. Με ρωτάγανε “τι έγινε και τι έγινε”. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι εχθές», είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη που μίλησε στην εκπομπή Tlife.

Επίσης, μιλώντας για τα παιδιά που έχασε, είπε για το πρώτο βρέφος που πέθανε σε ηλικία 15 ημερών, πως «στο πρώτο κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος ύστερα από λίγο. Γεννήθηκε στον Άγιο Ανδρέα, έκατσε στη θερμοκοιτίδα και μετά το πήραμε. Δεν μάς είπαν κάτι».

«Έμενα με έναν φίλο μου. Έκανε ξαφνικούς ήχους, σαν να πνιγότανε. Φώναξα κατευθείαν, πήρα τηλέφωνο τους δικούς μου και μού είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα και μού είπε: “το παιδάκι φεύγει”. Το καταλάβαινε η γυναίκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν ήθελα να το “ρίξω”»

Στη συνέχεια μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και είπε ότι «άργησα να το μάθω. Δεν είχα δηλαδή τίποτα. Ούτε κάποια καθυστέρηση, ούτε να φαίνεται, τίποτα. Ούτε η κοιλιά μου δεν φαινόταν».

«Δεν ήθελα να το “ρίξω”», είπε και σημείωσε ότι «είχα γύρω μου ανθρώπους να με βοηθήσουν», προσθέτει. «Ήταν κάτι που με έκανε να χαρώ. Εγώ δεν το πίστευα ότι “έφυγε” το πρώτο μωρό»,.

«Το πήγαμε στο νοσοκομείο το παιδί. Γυρνάγανε τα μάτια της και δεν είχε καλή εστίαση. Σαν λιποθυμικό επεισόδιο είπαν στο Κέντρο Υγείας. Αλλά όταν την πήγαν πάνω είπαν ότι ήταν όλα φυσιολογικά», ανέφερε για το δεύτερο παιδί που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες σε ηλικία δύο μηνών.