Βανδαλισμοί από άγνωστους προκλήθηκαν σε αυτοκίνητα νυν και μελλοντικών υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της περιοχής Ραφήνας – Πικερμίου, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο δήμος σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά:

«Καταδικάζουμε ως Διοίκηση και Δημοτική Αρχή Ραφήνας Πικερμίου με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις δύο επιθέσεις βανδαλισμού, στα αυτοκίνητα της Δημοτικής Συμβούλου, κας Βαλερί Βασιλικού και του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Επιτροπής Βιώσιμο Περιβάλλον κ. Δημήτρη Καρασταμάτη.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης καταστρέφοντας τα παρμπρίζ των δύο αυτοκινήτων ενώ σε κανένα από τα υπόλοιπα ΙΧ που βρίσκονταν παρκαρισμένα στον ίδιο δρόμο δεν προκλήθηκε ζημιά. Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των αρχών καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται τέτοιου είδους επίθεση. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας εκφοβίζουν οι θρασύδειλες και άνανδρες πράξεις βίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε κλίμα ανασφάλειας σε μια ευαίσθητη περίοδο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους φαινόμενα από όπου και αν προέρχονται ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη δημιουργία ομαλού προεκλογικού κλίματος».

Ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς χαρακτηρίζει τα περιστατικά «περίεργα» τονίζοντας ότι δεν έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν.

Πηγή φωτογραφιών: Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου