Πολλά ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής χθες αργά το απόγευμα εναντίον του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά τις αντικομμουνιστικές του αναφορές και την «απαράδεκτη προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν (σ.σ. εννοώντας τον Εμφύλιο πόλεμο) για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους και συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη» για την οποία τον έψεξε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ένας από αυτούς που αντέδρασε κατευθείαν, ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίνα Κασιμάτη, η οποία έκανε παρατήρηση στον κ. Μπογδάνος καταρχάς επειδή δεν φορούσε τη μάσκα την ώρα που μιλούσε, όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας

«Να φοράς μάσκα όταν μιλάς» του είπε η κ. Κασιμάτη, για να προσθέσει ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Θανάσης Παφίλης: «Όχι μόνο την κουκούλα, φόρα και τη μάσκα!».

Σημειώνεται ότι πριν λίγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media για την διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις» σημείωσε και δημοσίευσε βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή.