Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. «Μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε εγκατεστημένο παρακράτος που είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή», τόνισε, μιλώντας στον Σκάι.

Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «κυριολεκτικά κρύβεται», αρνούμενος να εμφανιστεί στη Βουλή, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «αστείες» τις εξηγήσεις που έχουν δώσει οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Αναφερόμενος δε συγκεκριμένα στον Αντώνη Σαμαρά, τον χαρακτήρισε «αδίστακτο, κυνικό πολιτικό», βάσει του παρελθόντος του.

«Θέτουμε συνολικά θέμα να φύγει αυτή τη κυβέρνηση», συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης καταγγέλλοντας πως ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης «χρησιμοποιούσε τη ΧΑ προκειμένου να εκβιάσει στις κρίσιμες ψηφοφορίες», στοιχείο που ήταν γνωστό στο ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να επιλέξει αν θα ακολουθήσει τη γραμμή των στελεχών του που δηλώνουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία της Χαριλάου Τρικούπη με πρόσωπα σαν τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, ή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που τα δέχεται όλα.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη